چیکن کاتسو مرغ سوخاری

آگوست 25, 2020 by بدون دیدگاه

Katsu یکی دیگر از غذاهای ژاپنی است که شبیه مرغ سوخاری ادامه مطلب Schnitzel است. Tonkatsu یک نمونه سنتی از کاتسو است که با گوشت خوک درست می شود. کاتسو از ران مرغ ساخته شده است. مرغ با نمک ، فلفل و یک نوشیدنی کمی مضراب مخلوط می شود ، سپس در آرد سوخاری ها قرار می گیرد. سرانجام سرخ شده و با کلمات خرد شده سرو می شود.

فیله سوخاری در فر

 

کاتسو برای اولین بار در میان میان وعده های مرغ سوخاری ژاپنی در دهه 1800 مشاهده شد. کاتسو برای اولین بار در منوی رستوران به سبک توکیو ظاهر شد که غذای سبک غربی را سرو می کرد. از آن زمان ، کاتسو در سراسر کشور طبخ و سرو می شود.

 

یانگنیوم دک
9 نوع مرغ سرخ شده از سراسر جهان

کره جنوبی روش متفاوتی برای پختن مرغ سرخ شده دارد. مرغ سوخاری مرغ معمولاً دوبار در کره سرخ می شود و مرغ سرخ شده در این کشور از ایالات متحده خوشمزه تر است. اولین فروشگاه مرغ سرخ شده در کره جنوبی مرغ سوخاری به دهه 1970 میلادی باز می گردد ، زمانی که مرغ سرخ شده را به کره معرفی کرد.

ران مرغ سوخاری در فر

 

اما در سال 1982 ، رستورانی به نام Pelicana Chicken مرغ سرخ شده را در یک سس شیرین و داغ به نام yangnyeom یا مرغ فصلی سرخ کرد. مرغ سوخاری بنابراین محبوب ترین نوع مرغ سرخ شده در کشور معرفی شد. جالب اینجاست که در اواخر دهه 1990 بحران مالی در کشور به وجود آمد و در نتیجه بسیاری از افراد شغل خود را از دست دادند مرغ سوخاری و در این مدت ارسال مرغ سرخ شده افزایش یافت. این غذای محبوب در 50،000 رستوران کره جنوبی طبخ و سرو می شود.

بالهای سرخ شده در سس ماهی ویتنامی
9 نوع مرغ سرخ شده از سراسر جهان

فوت و فن مرغ سوخاری در فر

 

سس کباب را فراموش کنید. هنگامی که اندی مرغ سوخاری ریکر ، سرآشپز و صاحب رستوران های پوک پوک ، از سایگون بازدید کرد ، متوجه شد که مرغ سرخ شده اغلب در اینجا با سس ماهی شیرین ، تند و خوشمزه طبخ می شود ، که به نظر می رسید یک چاشنی رایج در بین غذاهای ویتنامی است. او دستورالعمل ها را روی دستمال نوشت مرغ سوخاری و بال های سرخ شده را در رستوران خود سرو کرد.

طرز تهیه مرغ بریان در جوجه گردان توستر

به همین دلیل بالهای سرخ شده در سس ماهی را باید به ویتنام نسبت داد نه به مرغ سوخاری رستوران Pok Pok.

این تله مرغ آب پز ، معروف به ساندویچ میلانزا ، مرغ سوخاری ریشه های آن در پوبلا ، مکزیک است. برای تهیه مرغ کبابی و سرخ شده در مکزیک ، مرغ معمولاً در بالای پنیر اواکسان یا پرسو بلانکو (هر دو پنیر مکزیکی) ، آووکادو و فلفل دلمه ای قرار می گیرد. مرغ سوخاری در زمان سرو ، مرغ سرخ شده را نیز روی یک نوع نان پوشیده از کنجد سرو می کنیم.

Leave a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *